17 mei 2014: man/vrouwdag

Op zaterdag 17 mei 2014 wordt er in de Oranjehof, centrum voor relatie en gezin in Wezep, een Man-Vrouw dag gehouden.  Een dag voor (christelijke)  mannen en vrouwen die hun partnerrelatie een extra verdieping willen geven en meer eenheid willen ervaren in de relatie.

Deze dag is voor zowel koppels die nog niet zo lang een relatie hebben als echtparen die al lang samen zijn. Er zal op een verfrissende manier stil gestaan worden  bij  het  contact maken met elkaar,  het  omgaan met verschillen in de relatie  en het delen van emoties en intimiteit.

Liefde is een kostbaar aspect in de relatie. Het betekent  dat je je gekend voelt door de ander en dat je jezelf laat kennen aan de ander.  De liefde  kan echter  door veel verschillende oorzaken verstoord raken waardoor je afstand kan ervaren in de relatie.

Op deze dag van 9.30 tot 17.00 uur worden verschillende activiteiten aangereikt die de nabijheid in de relatie met de ander kunnen  bevorderen. Belangrijk hierbij is dat je je veilig voelt, plezier ervaart en iets nieuws kan leren.

Meer informatie is te vinden op http://www.tencsysteemtherapie.nl/manvrouwdag.html.