Partnermassage

Partnermassage: elke relatie verdient een beetje massage

Zou je samen met je partner in staat willen zijn om via eenvoudige massagetechnieken elkaar te helpen ontspannen? Na een drukke werkweek is dit een prima middel om stress los te laten en los te komen van alle dagelijkse drukte.
Een handigheid die je echt verbindt.

Wij bieden 4 avonden partnermassage die voor iedereen haalbaar zijn om thuis uit te voeren. Voor de echte enthousiastelingen kunnen we een vervolgtraject aanbieden.
Je leert hoe je je handen goed kan gebruiken om spanningsgebieden in het lichaam op te sporen en te behandelen. De opbouw gaat van oppervlakteaanraking, zodat je eerst het juiste gevoel in je handen kunt ontwikkelen, naar dieptemassage.
Partnermassage verbetert  het onderling contact en de communicatie en verdiept de intimiteit in de relatie. Je leert beter aan te sluiten bij het gevoel van de ander.

Voor deze partnermassage heb je geen massagetafel nodig en je kan je kleding aan houden. Op de cursus leren we technieken aan terwijl je omgekeerd op de stoel zit of op de grond ondersteund door kussens.
Na de cursus ben je in staat  een massage van 30 minuten te geven die je partner zeker gaat waarderen.
Basistechnieken, speciale stressplekken en diepte massagepunten, komen achtereenvolgens aan de orde en worden met elkaar geïntegreerd.
Het accent ligt op de boven rug, armen, nek, schouders en hoofd. Het is daarom handig om iets aan te trekken wat het bovenste deel van je rug bloot laat, of uit mag, wat losjes zit en waar wat olie in mag komen.

De avonden worden gegeven door Téo en Caty Visser in de Oranjehof, centrum voor relatie en gezin, Kerkweg 2 in Wezep.

Kosten: 25 euro p.p. per avond.

Data: Woensdagavond: 5 nov, 12 nov, 19 nov, 26 nov 2014
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Adres:De Oranjehof, Kerkweg 2, 8091 GA Wezep

Aanmelden kan via de mail:
teovisser@solcon.nl
catyvisser@hotmail.com  :

http://www.catyvisser.nl/massagepraktijk-zunneweitje-2/